Social Selling Bootcamp April 2017

 
Resterende tijd om jezelf nog MET KORTING aan te melden:

00

Dagen

00

Uren

00

Min

00

Sec

"Shadowing Prospects without Stalking"

 Zoals je weet heeft LinkedIn zojuist een compleet nieuwe gebruiksinterface uitgerold. Het nieuwe LinkedIn heeft een paar beperkingen ten opzichte van de oude versie… en het biedt ook een paar hele gave kansen. Deze online training zal zich volledig focussen op de nieuwe LinkedIn lay-out en hoe jij hier direct meer resultaat uit kunt halen:

  • Hoe bouw je in het nieuwe LinkedIn je optimale LinkedIn Profiel wat klanten aantrekt
  • Hoe word je A.T.O.M.I.C. in jouw netwerk (Always Top Of Mind In your Community)
  • Hoe vind en verbind je nu snel en effectief met nieuwe klanten 

In zes sessies brengen wij je de kennis stap-voor-stap bij; live, online en compleet interactief... én we nemen alles nog op ook zodat je het 24 uur per dag in je eigen tempo terug kunt kijken... een jaar lang!

Het gebruikelijke tarief is €297 incl. btw. Zolang er echter nog plaatsen beschikbaar zijn en je je voor 23.00 uur op 2 april  aanmeldt ontvang je 50% korting als je de Coupon Code #HALFOFF invult.

En het beste… je loopt geen enkel risico!! We geven je een volledige niet-goed-geld-terug-garantie. Als jij onze stappen volgt en je niet minimaal 10x je inleg terugverdient, neem dan op 30 juni contact met ons op om je investering volledig terug te vragen.

Omdat ons programma live en interactief is, hanteren we een maximum van 100 deelnemers. Dus… om er zeker te zijn dat je een plek hebt, meld je vandaag nog aan door op de knop hieronder te klikken. En vergeet de Coupon Code #HALFOFF niet in te vullen op de volgende pagina.

 

Een aantal ervaringen van vorige deelnemers: 

Beate Hering: "Zeer waardevol waren de tips hoe je via LinkedIn nieuwe klanten kunt vinden. Goodbye cold calls!!! Het werkt echt, heb op deze manier al nieuwe opdrachten gekregen. Dank je wel Perry!!"

Jeroen Bouwmeester: "De Social Selling Bootcamp is de basis die je moet hebben als je aan de slag wil met Linkedin en Social selling. Lessen waren erg duidelijk. Kort maar krachtig en zo bleef de les stof ook goed hangen. Er waren ook veel extra tips tijdens de lessen. Het heeft mijn verwachting zeker overtroffen."

Robert Bolenius: "Ik heb bij Perry en Toni het webinar Social Selling gevolgd. Prima training. To the point, nuttig, duidelijke uitleg, geen poespas en zeer hulpvaardig. Kan deze training zeker aanbevelen!"

Vincent de Jong: "Heb een tijdje terug aan de Social Selling Bootcamp van Perry / Social One deelgenomen met veel plezier. Ik kan een ieder die zichzelf of z'n bedrijf via Linkedin laat zien en daar ook business uit genereert aanraden om deze Bootcamp te doen."

 

Programma

Webinar 1: Maandag 3 april - 19:00-19:45
Webinar 2: Donderdag 6 april - 19:00-19:45
Webinar 3:  Maandag 10 april - 19:00-19:45
Webinar 4: Donderdag 13 april - 19:00-19:45
Webinar 5: Dinsdag 18 april - 19:00-19:45
Webinar 6: Donderdag 20 april - 19:00-19:45